2017-12-21 06:57:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Pihenésre vágyik

Napi horoszkóp december 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars és a Jupiter is a Skorpió jegyében jár. Segítenek önnek abban, hogy ki tudjon állni elképzelései mellett. Ne engedje, hogy befolyásolják! Ön tudja a legjobban, hogy mit is akar. Az esti hangulaton értelmetlen civakodás ronthat.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Mars a Skorpió jegyében jár, és nagyszerű esélyekkel ajándékozza meg önt. Egy problémáját hosszú huzavona után végre meg tudja oldani.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Sajnos a helyzet megköveteli, hogy erélyesen lépjen fel másokkal szemben. Komoly kritika éri, igazságtalanul, muszáj, hogy megvédje magát. Ne engedje, hogy félreértsék, nyíltan mondja el a véleményét!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Végre jobb a hangulata, és bár már nagyon a teljesítőképessége határán van, mégis képes türelemmel, sőt, humorral kezelni a helyzeteket. A karácsonyi beszerzéseknek lassan a égére ér, és ma a szerencse is ön mellé áll az anyagiakban.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Most minden attól függ, mennyire tud magabiztos lenni. Csak akkor maradhat nyugodt, csak akkor pereg le önről az igazságtalan kritika, ha sikerül megerősítenie önmagát. Önnek a nagyvonalúsága a legnagyobb fegyvere, ezt ne felejtse el!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma végre minden könnyebb lesz, mert két bolygó is támogatja önt a Szűz jegyéből. Nagyon céltudatosan veti bele magát a munkába. Kicsit fékezze le magát, és ne vállaljon át mástól semmilyen feladatot!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mars és a Jupiter a Skorpió jegyében áll, ez sokakat ingerültté tesz. Ön is törekedjék arra, hogy megőrizze az egyensúlyát, mert ma adódik néhány helyzet, amikor szükség lesz a türelmére.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Egyik kollégája most ingyen osztogatja a tanácsait, amiből bár nem kérte, ön is kap. Ne vesse el egyből azt a maradinak tűnő, de hasznos tanácsot, mert a jövőben még jól jöhet. Tegye félre a büszkeségét, az ismerősök és hűséges munkahelyi barátok örömöt hoznak életébe.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Zsúfolt napja lesz, de élvezi a kihívásokat. Szinte mindent meg tud oldani. A dolgokhoz való hozzáállása hihetetlenül pozitív, és ez sikert hoz önnek.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Pihenésre vágyik, és úgy tűnik, még a munkakörülmények is a lazsálásnak kedveznek. Problémái adódhatnak a számítógéppel, vagy hirtelen egy váratlan esemény következhet be a munkahelyén, ami megköveteli a terveinek az újragondolását. Ne aggódjon, nem lesz baj!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Most, hogy magánélete végre kiegyensúlyozott, újra elbízza magát. Ismét változatosságra, kalandra vágyik, és nem gondol arra, milyen sokat fáradozott az ingatag béke megteremtésén… Legyen óvatos a flörtökkel!

Halak: II. 19. - III. 20.
A bolygóállásoknak köszönhetően jó napja lesz, mindenki kedves és megértő önnel. Arra azonban vigyázzon, hogy nyíltságát és jószívűségét ne használja ki senki. Ne hozzon elsietett döntéseket, mert nem biztos, hogy sikerhez vezetnek.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: